27 aprilie 2024
Cine dă primarul la Târgovişte? PC crede că-i revine postul!

Cine dă primarul la Târgovişte? PC crede că-i revine postul!

„O să vă dezamăgesc, probabil. Aşa cum şi colegii de la Partidul Social Democrat şi colegii de la Partidul Naţional Liberal au susţinut în conferinţele de presă, acelaşi lucru voi spune şi eu. În acest moment nu este definitivată candidatura pentru Primăria municipiului Târgovişte. În momentul acesta, candidatura a rămas, aşa cum a fost stabilită la început, la Partidul Conservator. Din informaţiile pe care le am din discuţiile cu conducerea partidului, cel târziu până pe 20 februarie se va oficializa atribuirea candidaturii către un partid sau altul.

Ceea ce este foarte clar este faptul că această candidatură rămâne la ACD. Dacă nu va fi la Partidul Conservator, probabil va fi la Partidul Naţional Liberal, dar în momentul acesta candidatura este la Partidul Conservator. PC are mai multe variante de candidaţi, dar atâta vreme cât nu este nimic oficial nu are rost să înaintăm astfel de nume. Evident că PSD, fiind un partid mai mare, îşi doreşte candidatura, PNL fiind şi el un partid mai mare decât PC, îşi doreşte candidatura, fiecare are în spate membri de partid, fiecare partid are o structură organizată, dar sunt încă negocieri.

Probabil că negocierile finale vor avea loc ori spre sfârşitul acestei săptămâni, ori la începutul săptămânii viitoare, la Bucureşti, împreună cu conducerea centrală a USL. Am avut o discuţie cu preşedintele PC, Daniel Constantin, şi m-am asigurat că cel târziu pe 20 februarie va fi definitivată această problemă”, a precizat preşedintele interimar al PC Dâmboviţa, Cătălin Olteanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial