30 aprilie 2024
Nevasta poliţistului dâmboviţean acuzată de furt mergea în vacanţe de lux, se distra la jocuri de noroc şi făcea cumpărături de lux!

Nevasta poliţistului dâmboviţean acuzată de furt mergea în vacanţe de lux, se distra la jocuri de noroc şi făcea cumpărături de lux!

Desi casnica si fara nici un venit, isi permitea vacante de lux in strainatate, se distra la jocuri de noroc si isi cumpara produse dintre cele mai scumpe!

Este viata fara griji pe care o ducea sotia politistului din Gaesti, acuzata ca a furat bani si bijuterii din casa prietenelor ei.

Cu mascatii pe urme a mers la reconstituirea faptelor femeia, de 35 de ani, in orasul natal, unde a recunoscut pas cu pas in fata anchetatorilor cum dadea loviturile, alaturi de alte doua complice, in locuintele mai multor avocate si doctorite.

Suspectele se imprieteneau cu doamnele instarile, iar dupa ce le castigau increderea le spargeau casele.

Isi faceau chei potrivite la usile victimelor si asa au reusit sa puna mana pe aur si diverse sume ce au dus la o paguba de 200 de mii de lei.

In tot acest timp, sotul femeii, fost sef de post intr-o comuna de langa Gaesti, sustine ca n-a stiut o clipa de preocuparile ilegale ale sotiei sale.

Din acest motiv, omul legii, acum agent la rutiera, a hotarat sa intenteze divort.

Consoarta a fost retinuta pentru 29 de zile si este cercetata intr-un dosar pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial