3 mai 2024

Târătâ sub o mașină și jefuită! O femeie bolnavă, tâlhărită în apropierea autogării Atyc, în Târgoviște!

talhaO femeie bolnavă, din Scheiu de Sus, a fost tâlhărita ziua-n amiaza mare de un individ, de 39 de ani, în apropierea unei autogări din Târgovişte. Femeia venea de la spital şi urma să se urce în microbuz, să plece acasă.

talha4Necunoscutul a lovit-o pe biata femeie neputincioasă, apoi a târât-o sub o maşină şi i-a smuls telefonul mobil şi toţi cei 70 de lei, pe care îi avea la ea. Martorii au alertat imediat poliţia, iar agresorul a fost prins şi încătuşat.

talha2În zadar a încercat individul să spună că e nevinovat, toate probele l-au contrazis. Asupra lui, poliţiştii au găsit telefonul mobil al femeii de 65 de ani, iar într-un final suspectul şi-a recunoscut fapta. Atacul a avut loc în apropierea unei autogări din Târgovişte. Victima, de fel din Scheiu de Sus, venise la oraş pentru o consultaţie medicală.

talha3”M-a îngrămădit, mi-a dat cu piciorul, m-a trântit jos, m-a băgat sub o maşină mică. Mi-a luat banii şi telefonul”, a povestit femeia.

Rudele femeii au rămas şocate când au aflat ce a păţit, ziua-n amiaza mare, pe un bulevard intens circulat din Târgovişte.

talha1Astăzi, victima a fost dusă la medicul legist pentru a fi consultată. Între timp, suspectul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa.

La scurt timp după atac, poliţiştii au reuşit să dea de urma individului şi l-au luat la secţie pentru audieri. Şi-a recunoscut fapta în fata investigatorilor, iar acum este cercetat penal pentru tâlhărie.

La solicitarea procurorilor, magistraţii au decis să-l aresteze preventiv pe suspect pentru 20 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial