24 aprilie 2024
Târgovişte – Vino la Muzeul de Artă: „Punct, linie, forme…”

Târgovişte – Vino la Muzeul de Artă: „Punct, linie, forme…”

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte vă invită vineri, 12 aprilie 2013, începând cu ora 13.00, la vernisajul expoziţiei de lucrări de grafică – tehnică mixtă „Punct, linie, forme…” semnată Dragoş Minculescu, ce va avea loc la Muzeul de Istorie, str. Calea Domnească, nr. 189.

Expoziţia este organizată în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Ploieşti şi ALZIAR.

Expoziţia este deschisă publicului in perioada 12 – 26 aprilie 2013. Timp de două săptămâni, iubitorii artei plastice vor avea prilejul de a poposi în lumea caldă şi liniştitoare a culorilor, pe simezele Muzeului de Istorie, unde se poate vizita o expozitie cu un stil foarte clar conturat, care reprezintă o sinteză plastică de un înalt rafinament estetic.

Dragoş Minculescu este un artist plastic ploieştean care are în palmares zeci de expoziţii personale (Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, Sala „Arcade” a Palatului Culturii Ploieşti) şi de grup (Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Târgovişte, Argeş, Făgăraş, Sinaia) dar şi participări la tabere de creaţie (Reşiţa, Câmpulung Muscel, Curtea de Argş, Făgăraş), precum şi lucrări de grafică în colecţii particulare din ţară şi străinătate.

Artistul este conducatorul Cenaclului de artă plastică “Pastel” al Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.

Biroul Relaţii Publice al C.N.M. “Curtea Domnească” Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial