28 martie 2024
Masca, obligatorie în spațiile aglomerate, în Dâmbovița. Polițiștii au început să dea amenzi pentru nerespectarea regulilor

Masca, obligatorie în spațiile aglomerate, în Dâmbovița. Polițiștii au început să dea amenzi pentru nerespectarea regulilor

Masca a devenit obligatorie în judeţul Dâmboviţa în mai multe spaţii aglomerate, cum ar fi: piețe, târguri sau oboare însă puțini sunt și cei care țin cont de restricții.

Din acest motiv, polițiștii au mers în control să îi atenționeze pe oamenii care nu respectă măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Aceștia au dat amenzi, avertismente și au oferit măști de protecție celor care nu aveau.

La 50 de metri in proximitatea targurilor, pietelor este obligatorie masca de protectie”, spune un polițist.

Doi bătrâni au aflat abia acum că restrictiile au revenit odată cu creșterea numărului mare de imbolnavari din ultima perioada. Tot ei recunosc si faptul ca, au o masca veche pe care o poarta din cand in cand. Altii o purtau necorespunzator.

Doamna, masca se poarta peste gura si peste nas, va rugam sa o purtati regulamentar”, explică un polițist.

In timpul controalelor, agentii de politie au dat zece amenzi pentru nepurtarea mastii de protectie, dar si numeroase avertismente.

Vă oferim noi masca, daca nu aveti. Aveti obligativitatea sa purtati masca”, spune un polițist.

De asemenea, in cinci localitati din Dambovita, rata de incidenta a cazurilor de Covid-19 a depasit 3 la mia de locuitori. 102 de persoane infectate cu coronavirus sunt internate, iar alte 8 se afla la Terapie Intensiva.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial