27 aprilie 2024
Liliana, mama Soranei Cîrstea, reacție extraordinară: ”Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA!”

Liliana, mama Soranei Cîrstea, reacție extraordinară: ”Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA!”

Liliana Cîrstea, mama tenismenei Sorana Cîrstea, vine cu o reacție extraordinară după ce fiica ei a fost atacată, în mod nedrept, pentru o postare în care susținea ideea de familie și frumos.

“Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care sa nu știe unde a fost școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!

De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară!Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem!

Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, a spus Liliana, mama Soranei Cîrstea.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial