2 mai 2024
Ziua grea a despărțirii. Campionul Cătălin Ștefănescu va fi condus pe ultimul drum. ”Cătă, de ce ai plecat la vârsta asta? Ai lăsat atâta lume îndurerată!”

Ziua grea a despărțirii. Campionul Cătălin Ștefănescu va fi condus pe ultimul drum. ”Cătă, de ce ai plecat la vârsta asta? Ai lăsat atâta lume îndurerată!”

Este ziua grea a despărțirii. Campionul Cătălin Ștefănescu, mort la numai 29 de ani, va fi condus astăzi pe ultimul drum.

Cătălin a lăsat în urmă un ocean de suferință, mult respect și enormă tristețe.

Soția, fiica, rudele și prietenii lui Cătălin sunt în stare de șoc și își pot reveni după moartea fulgerătoare a campionului.

Dramatic este că mai erau doar câteva zile până când Catalin ar fi împlinit 29 de ani. În loc de sărbătoare, cu sufletele cernite, apropiații lui Cătălin plâng fără încetare.

”În loc de ‘La mulți ani’, toată lumea îți ureza ‘Drum lin’! De ce, Cata ai plecat la vârsta asta? Ai lasat atâta lume îndurerată, noi familia ta nu putem intelege, DE CE?”, spune cu amărăciune soția lui Cătălin.

”Cătă, ne ai șocat pe toți… Nu ne asteptam niciodată sa pleci de lângă noi asa devreme😔😔noi familia ta te vom iubi mereu și vei fi mereu în sufletele noastre..Dumnezeu sa te odihnească in pace..😔😔”.

”O veste care m-a pus la pământ și ne-a dărâmat pe toți!😭Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag și bun, drum lin către îngeri!😭😭😭Ai fost, ești și vei rămâne un campion!”

”VA MULȚUMESC DIN SUFET PENTRU TOT CA SUNTEȚI ALĂTURI DE NOI, CĂTĂLIN SA VA VEGHEZE! 💔💔💔💔💔💔💔💔”, a transmis Lori, soția lui Cătălin.

Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun și să dea putere familiei sale în aceste zile extrem de grele.

Rămas bun, campionule!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial