28 aprilie 2024
INFO UTIL – Înscrieri deschise pentru programul ACCES 2023

INFO UTIL – Înscrieri deschise pentru programul ACCES 2023

𝐈𝐍𝐅𝐎 𝐔𝐓𝐈𝐋❗𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐀𝐂𝐂𝐄𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟑❗

📢Ministerul Culturii a lansat sesiunea anuală de finanțare prin Programul ACCES, dedicată operatorilor culturali din zona independentă. 𝐃𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 pentru care se pot transmite oferte culturale din acest an este 📝📚𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐚̆. 𝐒𝐮𝐦𝐚 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐚̆ pentru finanțarea sesiunii de selecție în cadrul 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐂𝐂𝐄𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟑 este de 𝟓𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

💰𝐒𝐮𝐦𝐚 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦𝐚̆ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭/ o acțiune culturală este 𝐝𝐞 𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢:✅persoane fizice autorizate; întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, sau persoane juridice de drept public ori privat, române sau cu sediul într-un stat membru al Uniunii Europene, înființate în condițiile legii române ori ale țării de origine;✅instituții publice de cultură;✅organizații neguvernamentale;✅societăți comerciale sau societăți cooperative.Obiective:✅asigurarea continuității procesului de creație;✅promovarea valorilor culturale contemporane din România;✅stimularea creației contemporane prin intermediul proiectelor culturale;✅inovarea modalității de operare în domeniul cultural, pe bază de selecție a cererilor de finanțare nerambursabilă.

𝐄𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐝𝐚𝐜𝐚̆:✅este persoană fizică autorizată, întreprindere individuală, întreprindere familială, sau persoană juridică de drept public ori privat, româna sau cu sediul într-un stat membru al Uniunii Europene, înființată în condițiile legii române ori ale țării de origine;✅se încadrează în una dintre următoarele categorii:✔️instituție publică de cultură (muzeu, instituție de spectacole/concerte – teatru, operă, operetă, filarmonică, bibliotecă, arhivă, centru cultural etc.), alte instituții/autorități publice, care nu au și calitatea de autoritate finanțatoare;✔️organizație neguvernamentală, care îndeplinește următoarele condiții:

✔️este constituită în baza Legi nr. 21/1924 pentru persoanele juridice (Asociații și Fundații) sau a Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată prin Legea nr. 246/2005, cu modificările și completările ulterioare;✔️activitatea sa este, printre altele, în sectoarele culturale și creative (astfel cum sunt definite în Regulamentul UE nr. 1295/2013), conform documentelor statutare; ✔️are activitate în domeniul cultural, înscris în obiectul de activitate – clase CAN, conform certificatului constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului, indiferent dacă reprezintă activitatea principală sau secundară a societății.✔️îndeplinește criteriile prevăzute la art. 3 si art. 5 alin. (1) din Normele metodologice.

⏰𝐃𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 se va face până la data⌛ 14 iulie 2023 la adresa de e-mail: 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢.𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞@𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚.𝐫𝐨, având ca subiect „depunere candidatură comisie”.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢

↪️https://www.fonduri-structurale.ro/…/inscrieri-deschise…

Sursă :www.fonduri-structurale.ro

𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐢̂𝐫𝐥𝐞𝐚

𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐞𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞, 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Tel: 0751.153.703/0769.617.752

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial