1 mai 2024
“Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a recunoscut, la modul cel mai sincer, că a picat varianta de salvare a COS Târgovişte”

“Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a recunoscut, la modul cel mai sincer, că a picat varianta de salvare a COS Târgovişte”

“Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a recunoscut, la modul cel mai sincer, că a picat varianta de salvare a COST… cu Ministerul Energiei.

,,Nu pot să vă dau mai multe detalii despre o posibilă angajare a Ministerului Energiei în problema aceasta, a preluării COS Târgovişte.

S-a discutat, pot să vă confirm asta, dar nu s-a ajuns la o concluzie clară. Lucrurile erau făcute, aşa cum bine ştiţi, astfel încât să fie preluat de către Ministerul Economiei fără probleme.

Întreaga situaţie de la COST a fost evaluată, s-a creat cadrul legal astfel încât să poată fi preluată activitatea pe baza acelor datorii bugetare, dar nu s-a ajuns la soluţia pe care am împărtăşit-o cu toţii în urmă cu câteva luni, chiar în cadrul coaliţiei.

Acum, din păcate s-a ajuns la această situaţie…

Deci nu este posibilă nici treaba cu cealaltă variantă… cu Ministerul Energiei, din păcate, pentru că au apărut nişte discuţii foarte mari.

Acum sunt oameni care spun «Dom’ne, am încercat să facem o anumită treabă, am aşezat-o într-un anumit fel, era funcţională, era bugetată, era totul rezolvat…

Dacă nu se vrea să se facă în felul acela, ce sens are să le luăm în altă parte, în alte moduri… »”, ne-a declarat preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, la sfârşitul săptămânii trecute.”

sursa – Jurnal de Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial