29 martie 2024
Liceenii dâmboviţeni învaţă totul despre leadership!

Liceenii dâmboviţeni învaţă totul despre leadership!

Cu toţii vrem să fim leaderi, dar puţini ştiu ce presupune asta cu adevărat. De multe ori, oamenii nepotriviţi ajung în funcţii de conducere, dar asta nu înseamnă că pot fi urmaţi. Există nişte calităţi pe care un leader ar trebui să le aibă, de aceea tinerii trebuie formaţi în timp pentru acest domeniu.

În judeţul Dâmboviţa s-a făcut un prim pas pentru a le forma liceenilor viziunea şi ambiţia unui leader. Acest lucru s-a întâmplat duminică, 11 martie 2012, la Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte. Instituţia a organizat ateliere de lucru menite să îmbunătăţească comunicarea, lucrul în echipă şi abilităţile de leadership ale tinerilor din mai multe licee dâmboviţene.

Pentru a servi drept exemplu, au fost invitaţi să participe la acţiune mai mulţi leaderi locali, care le-au vorbit participanţilor despre ce înseamnă de fapt leadershipul. Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a fost reprezentat de managerul Vlăduţ Andreescu, un tânăr care a adus noţiunea de voluntariat în atenţia târgoviştenilor prin intermediul centrului de informare şi comunicare al Comisiei Europene. Prin calităţile sale de leader, a atras în fiecare an un număr tot mai mare de voluntari, care s-au implicat în acţiuni unice şi inovatoare pentru Dâmboviţa.

Atât organizatorii, cât şi participanţii s-au arătat încântaţi de modul în care a decurs evenimentul, aşa că il vor repeta în curând.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial