25 aprilie 2024
1 iunie, la Târgovişte – zi cu zâmbete, emoții și îmbrățișări!

1 iunie, la Târgovişte – zi cu zâmbete, emoții și îmbrățișări!

COMUNICAT DE PRESĂ

Webp.net-resizeimage1 IUNIE – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

1 iunie, zi cu zâmbete, emoții și îmbrățișări! Așa a fost an de an! Anul acesta este unul special, dar nicio pandemie, niciun virus, nicio boală, nu pot fi mai puternice decât inocența și veselia copiilor. Astfel că, oriunde se află prichindeii este sărbătoare! Jocurile copilăriei, desenele pe asfalt, picturile diverse, cântecele vesele dau culoare zilei de 1 iunie și îi bucură pe cei mici, bucurie pe care o transmit tuturor celor din jurul lor.

Așa s-a întâmplat în centrele sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița. Beneficiarii de la Complexul de Servicii Sociale Târgoviște Casa Soarelui, Complexul de Servicii Sociale Târgoviște Floare de Colț și de la Complexul de Servicii Sociale Găești, cu și fără dizabilități, au avut parte de mici petreceri prin care a fost sărbătorită copilăria. Anul acesta nu ne-am mai putut întâlni cu toții la petrecerea comună, cu momente artistice și bucurii pentru cei mici. Astfel că, petrecerile s-au organizat în grupuri restrânse, în cadrul centrelor sociale, în condiții de siguranță pentru beneficiarii noștri. Personalul a avut grijă ca Ziua Copilului să fie sărbătorită cu același entuziasm.

Copiilor de pretutindeni, fie că au norocul să crească alături de familia naturală, fie că au întâlnit familii iubitoare, fie că se dezvoltă în centrele dedicate creșterii și îngrijirii micuților mai puțin norocoși, le dorim din suflet să fie sănătoși, să se bucure de fiecare moment, de fiecare experiență trăită, să fie conștiincioși și să devină oameni de bine!

La mulți ani, dragii noștri! Să vă bucurați de viață și să îi bucurați pe cei din jurul vostru!

Noi vom fi mereu alături de voi!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial