26 aprilie 2024
La Găeşti – Ilegalităţi cu produse din carne; La Dimoiu – Cannabis în solariu!

La Găeşti – Ilegalităţi cu produse din carne; La Dimoiu – Cannabis în solariu!

Comercianţii de carne şi produse din carne, în atenţia poliţiştilor găeşteni !

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti-Formaţiunea Investigarea Fraudelor, au desfăşurat o acţiune pe raza comunei Corbii Mari, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii şi comercializării de produse din carne.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, conform Legii12/1990, a căror valoare însumează 7500 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri alimentare, în valoare de 835 de lei.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a două persoane suspectate de comercializare de droguri de risc. În urma percheziţiei desfăşurate la domiciliul acestora, au fost descoperite 5 plante de cannabis.

În baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Dâmboviţa au efectuat o percheziţie la domiciliul numiţilor A.I., de 30 de ani şi M.G., de 24 de ani, ocazie cu care au fost descoperite cinci plante de cannabis cultivate într-un solariu.

În sarcina celor doi, s-a reţinut faptul că în începând cu luna februarie 2013, au cultivat pe raza comunei Ulmi, sat Dimoiu, droguri de risc, respectiv cannabis.

Faţă de numiţii A.I şi M.G, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T –Biroul Teritorial Dâmboviţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şi fiind prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, împotriva acestora a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial