3 mai 2024
Doi dâmboviţeni ASCUNDEAU DROGURI pe marginea râului Ialomiţa!

Doi dâmboviţeni ASCUNDEAU DROGURI pe marginea râului Ialomiţa!

CERCETAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Două persoane din Dâmbovița au fost surprinse în flagrant în timp ce încercau să comercializeze cannabis. La locuința unuia dintre suspecți au fost descoperite instrumente de preparat-porţionat droguri, iar într-o zonă extravilană de pe marginea râului Ialomiţa, indicată de unul dintre suspecți, au fost descoperite alte droguri.

În urma unui flagrant organizat, la data de 5 iulie a.c., de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul Poliţiei Oraşului Pucioasa, au fost depistate două persoane, de 20 și 26 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce încercau să tranzacţioneze 10 grame de cannabis.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, poliţiştii S.C.C.O. Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa au depistat într-o zonă extravilană de pe marginea râului Ialomiţa, indicată de unul dintre suspecți, alte 30 de grame de cannabis.

Totodată, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unuia dintre suspecți au fost depistați bani şi instrumente de preparat-porţionat droguri.

Suspecții au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi instanţei de judecată care emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial