18 aprilie 2024

Încep probele de Bacalaureat – sesiunea august – septembrie 2017

www.mariusbuga.ro_images_bac1Sesiunea august – septembrie 2017 a examenului de Bacalaureat, în siguranţă

Luni, 21 august a.c., încep probele examenului național de Bacalaureat – sesiunea august – septembrie 2017. La nivelul județului Dâmbovița, au fost constituite dispozitive suplimentare pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului.

Efectivele de ordine publică, aflate în teren, acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona centrelor de examinare și a centrelor unde sunt constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrărilor şi de soluţionare a contestaţiilor.

Polițiștii vor acţiona și pentru a depista şi a lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Orice neregulă constatată poate fi sesizată Poliţiei prin apelul unic de urgenţă 112 sau direct structurilor de poliţie angrenate în asigurarea ordinii şi liniştii publice dar şi a siguranţei rutiere.

Succes tuturor celor care susţin examenul!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial