1 februarie 2023
Judecător din cadrul Tribunalului Dâmbovița, exclus din magistratură!

Judecător din cadrul Tribunalului Dâmbovița, exclus din magistratură!

judConsiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi solutionata a sedintei de miercuri, 14 iunie 2017.

Astfel, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a admis actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Mihalcioiu Carmen Elena – judecator in cadrul Tribunalului Dambovita, aplicand sanctiunea disciplinara constand in excluderea din magistratura, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) – „manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu” – si b) – ”incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”, din din Legea 303 din 2004.

Iata minuta Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM:

”Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Mihalcioiu Carmen Elena – judecator in cadrul Tribunalului Dambovita. In baza art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor şi procurorilor, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, aplica doamnei Mihalcioiu Carmen Elena – judecator in cadrul Tribunalului Dambovita, sanctiunea disciplinara constand in excluderea din magistratura, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si b) din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

sursa – juri.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial