2 mai 2024
Programul Start-Up Nation finanţează cel puţin 10 mii de noi afaceri!

Programul Start-Up Nation finanţează cel puţin 10 mii de noi afaceri!

Start-up-Nation„Joi, 15 iunie, la ora 10:00, a pornit oficial aplicaţia Start-Up Nation. Această aplicaţie este operaţională şi a putut fi testată online în aceste zile.

Orice potenţial beneficiar al acestui program poate astfel să exerseze şi să verifice online planul de afaceri în temeiul căruia solicită finanţare prin acest program.

Este un program pe care noi, Partidul Social Democrat, ni l-am asumat prin programul de guvernare. Start-Up Nation este un program ambiţios, program de sprijinire a anteprenorilor care înfiinţează firme noi şi iniţiază afaceri noi.

Fiecare beneficiar poate primi o sumă nerambursabilă de până la 200.000 de lei. Anul acesta prin Programul Start-Up Nation noi estimăm finanţarea a cel puţin 10.000 de business-uri noi şi vom crea cel puţin 10.000 de locuri de muncă noi.

Start-Up Nation este un program care sprijină dezvoltarea capitalului autohton şi care oferă tinerilor posibilitatea să nu mai plece din ţară, acum au opţiunea să nu mai plece din România.

Este un program asumat prin programul nostru de guvernare, un program care se află în grafic până la data de 1 iulie, pe 15 iunie aplicaţia va fi funcţională pentru toţi potenţialii beneficiari”, a precizat Corneliu Stefan, deputat PSD de Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial