28 septembrie 2022
Jandarmul Ionuţ Timofte, locul al II-lea la „super cursa faptelor bune”

Jandarmul Ionuţ Timofte, locul al II-lea la „super cursa faptelor bune”

1Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 60 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat notabil. S-a clasat pe locul al II-lea la Semimaratonul Ploiești 2019, desfășurat în Parcul Municipal Vest Ploiești.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în “super cursa faptelor bune” la categoria individual și a parcurs un traseu de 21 km.
Subofițerul va participa și pe 15 iunie a.c., la maratonul montan – “Retezat Sky Race Intersport 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu de 28 km, particularitatea acestei competiții constând în alergarea montană la o altitudine de peste 1500 m.
Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial