28 martie 2024

Centrul European de Despăgubiri ajută victimele accidentelor rutiere

cedeCentrul European de Despăgubiri a pus bazele pieței de despăgubiri din România.

De 6 ani ajutăm oamenii care au avut de suferit ca urmare a accidentelor rutiere să își ceară drepturile. Cu sprijinul CEDE, o companie care are în spate experiența de 14 ani în piața internațională a despăgubirilor a Grupului EuCO, peste 8000 de persoane au primit despăgubiri în România.

Activitatea CEDE a schimbat piața de despăgubirilor din România, precum și legislația și practica judiciară în domeniu; fapt ce a dus la majorarea valorii despăgubirilor acordate de societățile de asigurări.

Vătămări corporale

Ajutăm persoanele vătămate în accidente rutiere să obțină despăgubirile cuvenite din partea societății de asigurări la care șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a avut polița RCA. Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri dacă:

  • Ați fost victima unui accident rutier în calitate de: pieton, biciclist, motociclist, pasager, șofer;
  • Ați fost rănit în urma unui eveniment rutier, de producerea căruia sunteți parțial vinovat (culpă comună);
  • Ați fost victima unui accident rutier petrecut în afara României;

Are dreptul să primească despăgubiri orice persoană implicată într-un eveniment rutier, care nu este considerată singurul vinovat.

CEDE va obține cea mai mare sumă de despăgubire pentru: șofer, pasagerii șoferului nevinovat, pasagerii șoferului vinovat, pietoni, motocicliști, bicicliști.

Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri chiar dacă ați fost vătămat în urma unui eveniment rutier petrecut în urmă cu 3 ani.

Accident mortal

Vă ajutăm să obțineți despăgubiri în cazul în care ați pierdut pe cineva drag într-un accident rutier.
În această situație, persoanele îndreptățite să primească despăgubiri sunt apropiații persoanei decedate, atâta timp cât nu poartă culpa exclusivă pentru producerea evenimentului rutier. CEDE obține pentru dumneavoastră daune morale pentru compensarea pierderii suferite și vă recuperează cheltuielile.

Cine are dreptul la despăgubiri? – aparținătorii persoanei decedate în urma accidentului rutier: soțul/soția, părinții, copiii, frații/surorile, bunicii, nepoții, dar și alte persoane care au avut relații strânse cu victima. În cazul în care nivelul dumneavoastră de trai a scăzut, ca urmare a pierderii unei persoane apropiate, CEDE vă poate ajuta să obțineți o rentă.
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri, chiar dacă evenimentul rutier în urma căruia ați pierdut o persoană dragă a avut loc cu 5 ani în urmă.

Călin Monica – 0764.113.622

021 319 29 64

Strada Fagaras, nr.21, sector 1, Bucuresti, Romania 010898

birou@cede.ro  

monica.calin@cede.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial