2 mai 2024
Teiş: Hoţii fură şi-n post! Iar jandarmii nu sunt milostivi…

Teiş: Hoţii fură şi-n post! Iar jandarmii nu sunt milostivi…

Doi bărbaţi, care au sustras conductă metalică din zona împădurită dintre localităţile Măneşti şi Teiş, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe zona localităţilor Măneşti-Teiş, a depistat în zona împădurită dintre cele două localităţi două persoane, care sustrăgeau mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, după ce au decopertat solul, au sustras trei bucăţi de conductă metalică, în lungime totală de aproximativ 25 metri, dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.

Persoanele intenţionau să transporte cu ajutorul atelajelor hipo materialul feros sustras în cantitate de aproximativ 600 kg, la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial