25 aprilie 2024
Iugulescu SFIDEAZĂ Consiliul Local Târgovişte!

Iugulescu SFIDEAZĂ Consiliul Local Târgovişte!

„Nu am cuvinte să exprim asemenea situaţie, este absolut incredibil ce se întâmplă, de neimaginat”, s-a exprimat plin de indignare Cristian Stan, liderul USL în CLM, convins că şefii CSM Târgovişte au multe lucruri de ascuns ❚ În primele şase luni ale anului, clubul condus de Ciprian Iugulescu a cheltuit 317.922 de lei numai pentru masa sportivilor şi cazarea la meciuri, la care se mai adaugă alte 80.505 lei plătite către restaurantul Casa Domnească, pentru închiriere locuinţe sportivi

La sediul CSM Târgovişte nu am găsit-o ieri de dimineaţă decât pe Anca Vrânceanu, o fată drăguţă de la Resurse Umane. „Domnul preşedinte Iugulescu este plecat cu echipa de baschet în Ungaria”, ne-a răspuns amabil. „Şi cine o să predea documentele solicitate de comisia de control?”, am întrebat politicos. „Mai aşteptaţi puţin şi o să vedeţi ce documente o să predăm”, a venit un răspuns care ni s-a părut ironic, dar care ne-a stârnit curiozitatea. Chiar se va conforma Ciprian Iugulescu şi va pune la dispoziţie comisiei de analiză şi control documentele solicitate?

„Nu ne-au dat nimic nici de data aceasta. Chiar dacă sunt plecaţi în Ungaria, cu echipa de baschet, nu îi împieta nimic să ne lase documentele. Celelalte instituţii verificate au fost mai cooperante şi ne-au predat o parte din acte, în schimb Clubul Sportiv Municipal nu ne-a pus la dispoziţie nici măcar o pagină. E clar că cei de aici au ceva de ascuns, altfel ne-ar fi predat documentele solicitate. Nu am cuvinte să exprim asemenea situaţie, este absolut incredibil ce se întâmplă, de neimaginat”, s-a exprimat plin de indignare Cristian Stan, liderul USL în CLM, care dezvăluie şi următorii paşi.

„O să întocmim rapoartele necesare şi vom organiza apoi o şedinţă CLM special pentru a analiza rezultatele acestora. Putem vorbi deja despre un abuz în serviciu, aşa că vom lua măsuri în consecinţă”.

Mult mai direcţi sunt colegii consilieri de la PP-DD, care au anunţat prin vocea lui Cosmin Bozieru, că vor solicita demiterea conducerii CSM, în frunte cu preşedintele Ciprian Iugulescu, încă de mâine, când va avea loc o şedinţă a CLM. Evident că Iugulescu a lipsit de la cursuri şi ieri, fiind profesor de educaţie fizică şi sport în cadrul Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, unde se bucură în continuare de o mare protecţie, chiar dacă între timp aici s-a schimbat conducerea. „Ciprian Iugulescu face parte şi din Consiliul de Administraţie al liceului, ca reprezentant al Primăriei Târgovişte”, a ţinut să precizeze directorul adjunct Diana Diaconu.

4 miliarde lei pentru masa şi cazarea sportivilor!

E clar că preşedintele CSM Târgovişte nu ar risca aşa de mult, încât să ignore cu aroganţă o solicitare venită din partea CLM, dacă nu s-ar bucura de sprijinul total al primarului Gabriel Boriga. Pentru refuzul de a pune la dispoziţia comisiei de analiză documentele solicitate, ar fi trebuit demis pe loc, însă nu e exclus să rămână în funcţie, în urma unor negocieri sau compromisuri politice. Important este ca documentele să rămână la sertar, cu toate riscurile de rigoare, altfel ar putea ieşi la iveală multe informaţii periculoase, chit că vorbim aici de o instituţie care funcţionează din bani publici.

Spre exemplu, în primele şase luni ale anului, s-au cheltuit 317.922 de lei numai pentru masa sportivilor şi cazarea la meciuri, la care se mai adaugă alte 80.505 lei plătite către restaurantul Casa Domnească, pentru închiriere locuinţe sportivi. Adică 4 miliarde din banii publici s-au consumat în prima jumătate a anului cu hrana şi cazarea sportivilor clubului.

Este incredibil cât pot să mânânce sportivii clubului condus de Ciprian Iugulescu, în condiţiile în care mulţi sunt doar pe hârtie, iar câţiva dintre antrenorii celor opt secţii nici măcar nu au activitate aici, doar îşi ridică salariul! În mod normal, se depăşeşte cu mult baremul legal prevăzut ca indemnizaţie de hrană, însă acesta va fi un alt subiect, pe care îl vom dezvolta ulterior.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial