27 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! O învăţătoare din Ocniţa este acuzată că-şi face elevii HANDICAPAŢI şi TÂMPIŢI! “Ne înjură şi pe noi!”, susţin părinţii

EXCLUSIVITATE! O învăţătoare din Ocniţa este acuzată că-şi face elevii HANDICAPAŢI şi TÂMPIŢI! “Ne înjură şi pe noi!”, susţin părinţii

Acuzatii revoltatoare la Scoala Ocnita! Mai multi parinti furiosi au venit sa ceara socoteala invatatoarei.

Ei acuza dascalul ca le vorbeste urat copiilor, ca ii face handicapati, tampiti, ba chiar ca ii si loveste cu batul. Invatatoarea spune ca este nevinovata si ca totul este doar in imaginatia protestatarilor.

Oamenii au de partea lor insa atat conducerea scolii cat mai ales un film video inregistrat cu telefonul mobil cand cea reclamata li se adreseaza pe un ton rastit si ii da afara din clasa.

“Daca e terorizat cum sa mai vina la scoala?! Vi se pare ca este un comportament normal de invatatoare? Sa-l dati cu capul de tabla?! Nu am dat niciun copil cu capul de tabla! Pe mine m-ati facut handicapata si psihopata, d-na! Nu am spus asa ceva!”, se certau parintii cu invatatoarea.

“Aceasta d-na invatatoare se comporta foarte urat. Nu numai cu el, ci si cu alti copii. A fost batut, dat cu capul de tabla, de d-na invatatoare, batjocorit. Dumneaei il face prost, repetent, are un comportament iesit din comun. Tremura de frica acest copil. Nu este normal sa-i faca prosti si in toate felurile”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Elena Conovici.

Femeia are un baiat de opt ani, elev in clasa a doua. Spune ca inca de la inceputul anului scolar copilul a avut de suferit din cauza invatatoarei. Si n-ar fi singurul.

“Il bate tot timpul, din prost, din handicapat nu mi-l scoate, are o stinghie din lemn cu care le da prin cap, unde nimereste, deci nu tine cont. Din proasta si din handicapata, de fata cu d-na directoare, nu ne-a scos”, se plangea si Cristina Voica.

Invatatoarea sustine insa o alta varianta. Ea spune ca parintii sunt cei care injura si o agreseaza.

“Au inceput cu o gramada de cuvinte insolente la adresa mea, galagioasa, a inceput sa ma faca in fel si chip, ca-i bat copilul. Nu sunt violenta d-ne, pai nu vedeti ca abia vorbesc… Nu intelegeti ca vine si ma jignesc in clasa?!”, sustine invatatoarea.

Invatatoarea a primit mustrare scrisa din partea consiliului profesoral, iar acum trebuie sa dea explicatii in comisia pentru actele cu violenta. Risca sa fie data afara din invatamant daca se va constata ca plangerile parintilor sunt intemeiate.

Conducerea Inspectoratului Scolar Dambovita anunta ca nu tolereaza asemenea comportamente si daca se va dovedi ca este vinovata se vor lua cele mai aspre masuri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial