24 aprilie 2024
Le place, nu le place, purtătorii de cuvânt din Dâmboviţa au luat judeţul la pas!

Le place, nu le place, purtătorii de cuvânt din Dâmboviţa au luat judeţul la pas!

CAMPANIA „TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL! CONTINUĂ

Activităţile de informare şi conştientizare a cetăţenilor desfăşurate de poliţişti, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Instituţiei Prefectului, în cadrul campaniei „TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL!”continuă.

Peste 1000 de pliante au fost distribuite cetăţenilor din comunele I.L Caragiale, Iedera, Gura Ocniţei, Ocniţa, de către lucrători de poliţie, jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Instituţia Prefectului, care i-au îndrumat să sesizeze de îndată orice încălcare a legislaţiei electorale.

Şi în municipiul Moreni şi localitatea Ghirdoveni, lucrătorii M.A.I au continuat campania fiind prezenţi în zonele centrale, pentru a se asigura că mesajul este primit de un număr cât mai mare de cetăţeni.

Campania „TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL!” va continua până la data de 09 decembrie 2012.

Prin intermediul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, lucrătorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi responsabililor din cadrul Instituţiei Prefectului, pe durata desfăşurării campaniei, vor fi distribuite, cetăţenilor judeţului, 16.000 de pliante şi vor fi postate în locurile de vizibilitate maximă 2 000 de afişe, materiale promoţionale care conţin mesajul campaniei.

Pe site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, cei interesaţi pot găsi informaţii cu caracter legislativ, precum şi despre acţiunile desfășurate, potrivit competențelor, de structurile M.A.I. din plan central şi teritorial, pentru asigurarea unui proces electoral în condiţii de legalitate.

Centrul Judeţean de Comunicare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial