28 aprilie 2024
Ce au pățit doi tineri după ce s-au aventurat pe munte!

Ce au pățit doi tineri după ce s-au aventurat pe munte!

1Un cuplu de tineri din localitatea Moroieni, aflat în dificultate, în Masivul Montan Bucegi a fost sprijinit de jandarmii montani.

Astăzi, 6 martie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Zănoaga au intervenit pe DJ 714 Moroieni-Peștera, din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Tinerii au plecat cu autoturismul din localitate și intenționau să ajungă la o rudă care se află internată la Sanatoriul Moroieni. La un moment dat, pe DJ 714, nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza echipării necorespunzătoare a autovehiculului și a condițiilor meteo nefavorabile.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei doi tineri din Moroieni, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial