1 mai 2024
Imagini spectaculoase la Titu, de Ziua Drapelului Național!

Imagini spectaculoase la Titu, de Ziua Drapelului Național!

Imagini spectaculoase, ieri, în orașul Titu, de Ziua Drapelului Național!

”În data de 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, o ocazie importantă în care ne oprim să reflectăm asupra simbolisticii speciale a drapelului românesc și asupra istoriei și realizărilor noastre ca națiune.

În această zi, ne amintim de curajul și devotamentul strămoșilor noștri care au contribuit la construirea și apărarea identității noastre naționale.

Evenimentul dedicat sărbătoririi Zilei Drapelului Național a debutat cu o cuvântare inspirațională susținută de viceprimarul orașului, doamna prof. Gabriela Chițu.

Un moment special al evenimentului a fost reprezentat de eliberarea baloanelor colorate către cer.

Această imagine plină de frumusețe și simbolism a adus bucurie și speranță în rândul participanților, întărindu-le sentimentul de apartenență la neam și patriotism.

Baloanele colorate înălțându-se spre cer au reprezentat un omagiu adus națiunii și valorilor noastre comune.Dorim să aducem mulțumiri tuturor celor care au participat la acest eveniment special.

Prin prezența și implicarea lor, au contribuit la atmosfera festivă și au demonstrat unitatea și spiritul comunitar. Mulțumim pentru faptul că ați venit alături de noi la sărbătorirea Zilei Drapelului Național în orașul Titu!

La mulți ani, România! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial