20 aprilie 2024
Cei cinci indivizi acuzaţi că i-au sechestrat, legat şi umilit pe doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cei cinci indivizi acuzaţi că i-au sechestrat, legat şi umilit pe doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cei cinci indivizi acuzaţi că i-au sechestrat, legat şi umilit pe doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Magistraţii dâmboviţeni au analizat probele şi au hotărât ca suspecţii să stea după gratii în următoarea lună.

Aceştia sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire şi alte violenţe, participație impropie la infracțiunea de viol, tâlhărie calificată, șantaj, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și conducearea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, au fost reținuți iniţial pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că aceștia ar fi lipsit de libertate în mod ilegal două victime, doi tineri, de 19 si 20 de ani, le-ar fi agresat, le-ar fi supus la gesturi umilitoare și le-ar fi determinat să întrețină raporturi sexuale.

Faptele ar fi fost înregistrate video cu un telefon mobil întrucât persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, cei în cauză ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare.

De asemenea, bănuiții ar fi sustras de la victime un card bancar și cheile unui autoturism pe care l-ar fi condus pentru a se deplasa la un ATM în vederea retragerii de bani.

Autoturismul ar fi fost condus, în municipiul Târgoviște, de către unul dintre bănuiți, în vârstă de 21 de ani”, care nu poseda permis de conducere, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial