18 aprilie 2024
În noiembrie, Clubul pensionarilor din Târgovişte, finalizat

În noiembrie, Clubul pensionarilor din Târgovişte, finalizat

club-pens„Suntem la Clubul Pensionarilor, la primul aşezământ de acest fel din municipiul Târgovişte. Avem această sală multifuncţională, avem cabinet stomatologic, pentru că la acest club se oferă şi un complex de servicii medicale primare, servicii de intervenţii stomatologice, dar nu foarte complicate.

Poate beneficia de ceea ce oferă acest club orice pensionar din municipiul Târgovişte, indiferent de valoarea veniturilor, şi care nu suferă de boli contagioase. La acest moment, după cum puteţi observa, s-au făcut închiderile la tâmplărie, iar lucrările de compartimentare sunt aproape de finalizare.

Se lucrează la scara de acces la etajul superior. Dacă vremea ne-ar fi permis, la acest moment, aveam făcut şi exteriorul, dar din păcate nu am reuşit. Sper să prindem măcar două săptămâni de timp bun pentru a putea finaliza ce mai avem aici. La acest moment, s-a ajuns la partea de racordare la utilităţi şi sper să rezolvăm foarte repede şi această problemă.

Repet, luna noiembrie va reprezenta punctul final al primului Club al Pensionarilor din Târgovişte. Practic rezolvăm două probleme, una legată de punctele termice în sine, care reprezintă la acest moment o dificultate pentru târgovişteni şi pentru administraţia publică locală…”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial