23 aprilie 2024
Primarul Marius Caraveţeanu reacţionează – “Traversarea se face doar pe trecerea pentru pietoni”

Primarul Marius Caraveţeanu reacţionează – “Traversarea se face doar pe trecerea pentru pietoni”

“Traversarea se face doar pe trecerea pentru pietoni!” – este mesajul primarului oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, după ce primăria şi poliţia din localitate au fost acuzate de nepăsare de către senatorul Dragoş Popescu.

Ieri, parlamentarul semnala că vizavi de sediul poliţiei din Răcari au loc lucrări pe trotuar, din cauza cărora elevii ar fi nevoiţi să circule pe carosabil şi astfel se expun pericolului.

“Acum un an și jumătate, aici în fața școlii Răcari a fost un accident teribil soldat cu decesul unui copil. Astăzi, un alt copil a fost foarte aproape de tragedie”, spunea Dragoş Popescu.

Primarul Marius Caraveţeanu vine cu precizări şi menţionează că lucrarea respectivă nu îngreunează cu nimic deplasarea elevilor de la şcoală către casă.

Pentru cei care se deplasează pe partea stângă, sensul de mers spre Târgovişte, traversarea se face pe trecerea pentru pietoni. La circa 10 metri avem poarta de acces în incinta şcolii. Celelalte porţi sunt rezervate doar accesului auto, a menţionat edilul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial