6 mai 2024
VIDEO! Piromanii de la Odobeşti, lăsaţi în libertate! Ce au declarat după ce au incendiat maşinile şi magazinele din sat!

VIDEO! Piromanii de la Odobeşti, lăsaţi în libertate! Ce au declarat după ce au incendiat maşinile şi magazinele din sat!

masoTrei tineri din Odobesti, risca sa ajunga dupa gratii in urma unei distractii total deplasate. S-au cinstit bine la un bar din sat, dupa care le-a venit ideea sa incendieze masinile intalnite in cale.

Au transformat in scrum doua autoturisme si putin a lipsit sa nu aprinda si doua magazine. Tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore, iar procurorii cer sa fie arestati preventiv.

Cei trei indivizi lucreaza impreuna, in constructii. Tot impreuna au si petrecut acum doua nopti, la un bar din sat. Dupa inchidere, au decis sa continuie distractia in strada.

Marius Tudorache, pagubit: “Erau flacari foarte mari. Peste gard am vazut ca ardea masina. Am sarit cu vecinii, am incercat sa o stingem, ne era frica sa nu explodeze rezervorul, butelia de gaz.”

Nicu Tudorache, tatal pagubitului: “Sunt bolnavi, nu se pune problema, nu-s de iertat. Fac si la altii. Am aruncat apa peste gard, sa nu explodeze.”

maso1maso3De aici, suspectii s-au mutat intr-un sat vecin, la cativa kilometri, unde au incendiat o alta masina, dar si doua magazine si o gramada de coceni.

Doi dintre suspecti si-au recunoscut fapta in fata anchetatorilor. Au dat vina pe bautura si spun ca acum le pare rau, insa e prea tarziu; sunt cercetati intr-un dosar penal pentru distrugere.

maso2Proprietarii magazinelor s-au ales doar cu cate un geam afumat. In schimb, masinile sunt complet distruse, iar pagubele pot fi recuperate doar in instanta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial