22 mai 2024
“În minivacanța din perioada 1 – 6 mai a.c., jandarmii dâmbovițeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în judeţul Dâmboviţa”

“În minivacanța din perioada 1 – 6 mai a.c., jandarmii dâmbovițeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în judeţul Dâmboviţa”

În minivacanța din perioada 1 – 6 mai a.c., jandarmii dâmbovițeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în judeţul Dâmboviţa, urmând să fie prezenți în zonele unde vor avea loc activități cultural-artistice și recreative ocazionate de Ziua Internațională a Munciii, precum și la principalele lăcașuri de cult, unde vor fi oficiate slujbe religioase prilejuite de Sfintele Sărbători de Paște.

În acest context vor fi constituite și dispozitive de patrulare adaptate pentru intervenție în cazul solicitărilor imediate, în diverse zone ale județului Dâmbovița.

Totodată, jandarmii vor fi angrenați și în misiunile permanente de pază și protecție instituțională la obiectivele stabilite în responsabilitate.

Principala misiune a jandarmilor, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/ consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea faptelor antisociale.

Tot în această perioadă, jandarmii montani de la posturile Zănoaga și Peștera vor veghea permanent şi vor interveni cu promptitudine pentru a acorda ajutor turiştilor aflaţi în dificultate în zona de competență din Munții Bucegi.

Jandarmeria Dâmbovița, cu siguranță, pentru fiecare!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial