4 mai 2024
200 de kilograme de petarde și artificii, confiscate de jandarmii dâmbovițeni

200 de kilograme de petarde și artificii, confiscate de jandarmii dâmbovițeni

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii dâmbovițeni au fost la datorie în minivacanța de Revelion

În minivacanța prilejuită de Anul Nou, peste 100 de jandarmi dâmbovițeni au acționat zilnic pentru ca cetățenii să petreacă trecerea dintre ani în siguranță. În plus, jandarmii au fost angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele stabilite în responsabilitate. 

De asemenea, în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024 jandarmii au acționat, atât independent, cât și în sistem integrat, pentru prevenirea infracţiunilor stradale și nu au fost înregistrate evenimente majore, sens în care le mulțumim celor care au ales să petreacă aceste zile de sărbătoare în mod responsabil, respectând recomandările noastre.

Tot în această perioadă, jandarmii montani de la posturile Peștera și Zănoaga au vegheat permanent pentru liniștea turiştilor cazați în zona de competență din Munții Bucegi.

În urma unor acțiuni desfășurate în ultimele zile ale anului pe raza municipiului Târgoviște, jandarmii au confiscat aproximativ 200 kg de articole pirotehnice, iar celor două persoane depistate li s-au întocmit actele de sesizare pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive

În perioada următoare jandarmii dambovițeni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, fiind permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.

De asemenea, păstrăm recomandările noastre pentru cetățeni și le reamintim faptul că pot apela cu încredere la sprijinul jandarmilor atunci când se află în situații de pericol sau sunt martorii comiterii unor fapte antisociale.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial