20 aprilie 2024
ÎN LOC DE SĂRBĂTOARE, ÎNMORMÂNTARE – Poliţistul care s-a împuşcat ar fi împlinit săptămâna viitoare 25 de ani. Ce mesaj cutremurător i-a trimis iubitei înainte să-şi ia viaţa

ÎN LOC DE SĂRBĂTOARE, ÎNMORMÂNTARE – Poliţistul care s-a împuşcat ar fi împlinit săptămâna viitoare 25 de ani. Ce mesaj cutremurător i-a trimis iubitei înainte să-şi ia viaţa

polbu3In satul Butoiu de Sus, comuna Hulubesti, e jale si durere. Rudele agentului care s-a impuscat cu arma din dotare sunt impietrite de durere.

Oamenii spun ca nu inteleg de ce tanarul n-a reusit sa treaca peste deceptia in dragoste si a ales moartea chiar inainte sa implineasca 25 de ani, sarbatoare ce ar fi avut loc saptamana viitoare.

polbuGHEORGHE MARCU, tatăl poliţistului: “Vorbea cu ea, au fost in Polonia intr-o excrursie, de la fratii lui am aflat ca s-au certat, el a spus ca nu mai are treaba cu ea, dar o iubea, el a pus ochii pe ea si nu aveam ce sa mai facem…”
polbu1FLORIAN CÂRSTIAN, fratele poliţistului: “Acum o luna cand am mers la el la apartament, mi-a spus – vezi toate astea din sifonier? Intr-o luna, toate astea vor fi ale tale.. El, ce facea, tinea in el, se consuma…”
ALIN ILIE, prietenul poliţistului: “Era o persoana introvertita. Acum un an m-am intalnit cu el la un suc. Auzisem ca are o legatura cu fata aceasta si mi-a spus ca nu vrea sa stea de vorba despre chestia aceasta”
polbu2IOANA MUŞAT, mătuşa poliţistului: “A iubit o fata si fata, de aici din sat, a spus ca nu il mai iubeste”
cosmincIntre timp, procurorii continua ancheta acestei tragedii. Au audiat-o pe fosta iubita a politistului, care le-a aratat un mesaj cutremurator – in urma cu o saptamana, agentul i-a trimis un mesaj in care ii spunea ca daca nu vor fi din nou impreuna se va impusca.
Femeia nu l-a crezut si din pacate, la cateva zile a facut gestul necugetat.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial