28 aprilie 2024
VIDEO IMPRESIONANT – Drama unei femei din Mătăsaru: “Mă culc plângând, mă scol plângând”

VIDEO IMPRESIONANT – Drama unei femei din Mătăsaru: “Mă culc plângând, mă scol plângând”

matasaruDestinul a fost nemilos cu o femeie din Matasaru. La 57 de ani este tintuita la pat din cauza unor malformatii congenitale la ambele solduri, pe care nu a reusit sa le trateze la timp.

E vaduva si a ajuns o povara pentru cei doi copii care au ramas alaturi de ea. Ceilalti trei au plecat de acasa sa-si faca un rost.

Mariana Nastasia: “Nu pot sa mai rezist, durerile… Ma culc plangand, ma scol plangand…”

Pentru aceasta femeie viata devenise un chin dupa 11 operatii la picioare. Starea ei nu s-a imbunatatit si, biata de ea, nu crede ca va mai merge vreodata fara ajutor.

DATE DE CONTACT, pentru cei care vor sa o ajute:

Mariana Nastasia, telefon: 0762.944.243

matasMariana Nastasia: “Am fost un copil orfan, am crescut la o casa de copii. Mi-a murit sotul in incendiu, casa nu era a noastra, a fost un cosmar pe sufletul nostru. Dormeam cu copiii pe camp, prin parcuri.”

Femeia locuieste cu doi dintre fiii sai si o nora, care se straduiesc sa o deplaseze cat de cat cu ajutorul scaunului cu rotile atat de vechi incat abia mai poate fi folosit.

Florica Floca, nora femeii: “O vad ca nu poate. Eu sunt ajutorul ei si la bine si la greu. Plange, nu mananca.”

Dumitru Miclos, cuscrul femeii: “O viata amarata, pentru ea e un chin, asta nu e trai, e un chin amarat, vai de mama ei.”

Femeia ar avea nevoie de un carucior mai bun, cu care sa se poata misca independent. Vecinii spun ca ar vrea sa o ajute mai mult, dar nici ei n-au de unde.

Vecina: “E o femeie cuminte, prietenoasa, vorbitoare, miloasa, bolnava, asa am pomenit-o.”

Vecina: “E foarte greu, copii, saracie, pricopsie de unde, n-au saracii.”

Vecina: “Amarata e, amarata… Nu poate sa mai mearga, vai de capul lor.”

Medicii spun ca boala femeii este atat de avansata incat sansele de recuperare prin instalarea unor proteze sunt, practic, inexistente. Un carucior nou, insa i-ar fi de mare ajutor bolnavei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial