7 mai 2024
Imagini şocante lângă Dragomireşti! O familie şi-a văzut moartea cu ochii

Imagini şocante lângă Dragomireşti! O familie şi-a văzut moartea cu ochii

cal3Trei adulţi şi un copil au trecut joi seară prin momente de spaimă, pe Drumul Naţional 72 A, care leagă Târgovişte de Câmpulung.

cal7Maşina în care se aflau a izbit puternic un cal, lăsat nesupravegheat pe şosea.

cal8Animalul a murit în urma impactului, iar o femeie – pasagera în autoturism – a avut nevoie de îngrijiri medicale.

cal4Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Dragomireşti. În maşina se aflau 4 persoane – şoferul, fiul său în vârstă de 6 ani, bunica băiatului şi încă un bărbat. Oamenii se întorceau dintr-o excursie şi se îndreptau spre Târgovişte.

cal5Pasager: “O turmă de cai, de vreo patru cai a ieşit de pe partea dreaptă şi a luat-o la fugă înspre noi, spre maşină. Asta a sărit direct pe maşina noastră. Să se ia măsuri împotrivă la astea că e moarte curată pe drumuri.”

calÎn urma impactului, animalul a murit.

cal2Mihail Matei, medic veterinar: “Sunt mai multe situaţii cu cai lăsaţi nesupravegheaţi. Responsabilitatea proprietarilor, în primul rând, asta e principala problemă.”

cal1Singura din maşină avariată care a avut nevoie de atenţia medicilor a fost bunica.

cal2Femeia aflată pe bancheta din dreapta şoferului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijirile doctorilor. În acest moment, poliţiştii încearcă să dea de urma proprietarului calului pentru a-l trage la răspundere. Dacă va fi găsit vinovat, acesta risca să fie amendat.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial