24 aprilie 2024

Accident cu scandal la Malu cu Flori! Un cioban s-a pus cu bâta pe maşina care i-a accidentat colegul

mfo6Accident cu scandal pe Drumul Naţional 72 A, care leagă Târgovişte de Câmpulung. Un şofer cu o maşină de teren a dat peste un cioban care ar fi vrut să traverseze strada în fugă.

mfo7Un alt baci a devenit agresiv cu şoferul şi a încercat să îl lovească, dar acesta s-a refugiat în autoturism. Atunci ciobanul s-a pus cu bata pe maşina lui şi a fugit înainte să apară poliţia.

mfo5Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Malu cu Flori. Şoferul, un bărbat de 58 de ani, povesteşte că ciobanul care voia să aducă înapoi în turmă o oaie rătăcită i-a apărut brusc în faţa maşinii. Nu a mai reuşit să îl evite şi l-a luat pe capotă.

mfo1Bărbatul spune că abia a reuşit să scape din faţa celui care îl atacase cu bâta. În scurt timp la faţa locului au sosit poliţiştii, dar şi rudele ciobanului rănit.

mfo4Până au ajuns poliţiştii la faţa locului, agresorul şi-a pierdut urma. mfo2Urmează să fie chemat la audieri pentru a da declaraţii. Agenţii continua anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

mfoRănitul a fost dus la spital, dar viaţa nu îi este în primejdie, spun medicii. Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial