24 aprilie 2024

VIDEO – Doi tineri din Răcari, reţinuţi pentru tâlhărie şi tentativă de viol!

batutv1Un adolescent in varsta de 16 ani si un tanar din Racari  au fost retinuti pentru talharie si tentativa de viol. Suspectii l-au batut crunt pe un amic de-al lor, apoi au incercat sa il abuzeze sexual, sustine victima.

Dar nu au reusit, asa ca s-au multumit sa ii fure in cele din urma telefonul. Cel mai mic dintre atacatori este fiul unui fost politist.

Atacul a avut loc pe un drum de la marginea satului Vizuresti. Victima are 22 de ani si ii cunostea pe agresori. Tanarul povesteste ca a fost batut crunt de cei doi indivizi, iar apoi l-au abandonat la marginea drumului. Cu ultimele puteri s-a tarat pana la postul de politie de la Racari, unde a reclamat totul.

Daniel Ion, victima: “A inceput sa ma ia la bataie, sa ma jigneasca, sa ma faca in toate felurile, ca daca nu plec mai repede s-ar putea sa fiu mort.”

Rudele suspectilor sustin ca cei doi regreta ce au facut si spera sa nu ajunga dupa gratii.Apropiatii victimei cer insa ca suspectii, daca se vor dovedi vinovati, sa fie aspru pedepsiti.

Indivizii au fost retinuti pentru 24 de ore si au dosare penale pentru talharie si tentativa de viol.

batutv2 batutv

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial