25 aprilie 2024

IMAGINI ȘOCANTE la Ghinești! Ce a pățit o șoferiță după ce a gonit cu 100 de kilometri la oră prin localitate! VIDEO

accg3O soferita in varsta de 24 de ani a fost la un pas sa isi piarda viata, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit violent un copac de pe marginea drumului, la Ghinesti, langa Cuza Voda!

accg1Femeia a ramas incarcerata, iar pentru salvarea ei au intervenit mai multe echipaje. Medicii au dus-o la spital in stare grava.

accgDin cauza ploii abundente, dar si a vitezei, tanara nu a mai putut controla masina. Acul vitezometrului a ramas blocat la 100 de kilometri la ora, spun martorii. Cativa sateni care au vazut accidentul si au intervenit imediat.

accg2Cristi Niculae, martor: “Cand am ajuns, persoana era incarcerata, am ajutat pe cei de la ambulanta. Probabil umiditatea si neatentia a dus ca masina sa loveasca copacul.”

Martor: “Cred ca a derapat pe nisipul acela, de la apa. Nu e o zona periculoasa, daca mergi incet nu sunt probleme.”

Femeia a fost eliberata dintre fiare de pompieri.

Marius Cancescu, loctiitor comandant Detasament ISU Titu: “Destul de dificil, prinsa victima intre bord si scaun, cu traumatisme multiple.”

Tanara se grabea sa ajunga la liceu, acolo unde era eleva la seral. Facuse doar cativa kilometri de acasa, cand drumul I s-a oprit brusc in copac.

Nicolae Anton, tatal soferitei: “Urma sa se duca la scoala, ca e la seral, la liceu, sa mearga la scoala… graba, cred ca, neatentia, nu stiu…”

accg5Fata este in stare critica si a fost dusa la un spital din Capitala. Are fractura de coloana vertebrala, este ranita grav la cap si la picioare, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele ei de supravietuire.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial