3 mai 2024

Adrian Țuțuianu: “Ne-am lămurit în ce măsură avem suficienţi combatanţi pentru votul de anul viitor”

adriantu„PSD se alătură unor partide socialiste şi socialdemocrate moderne, care au dezvoltat sisteme de alegeri democratice.

Rezultatele obţinute  reconfirmă statutul PSD Dâmboviţa ca organizaţie importantă în partid, cu numărul cel mai mare de membri. Cred că vom avea numărul cel mai mare de membri prezenţi la vot, cu 5% peste ce am estimat la conferinţa de presă din urmă cu 2 zile.

Numărul mare de membri prezenţi la vot ne reconfirmă ca cea mai mare organizaţie politică din Dâmboviţa. Scrutinul ne permite o analiză a organizaţiilor locale, pe care o vom face la sfârşitul lunii decembrie, pentru a ne pregăti pentru alegerile de anul viitor.

Am reuşit să facem şi o actualizare pe teren a situaţiilor noastre privind membrii de partid şi ne-am lămurit în ce măsură avem suficienţi combatanţi pentru votul de anul viitor.

Votul obţinut de Liviu Dragnea arată că este un membru cu susţinere puternică în partid şi are de astăzi perfectă legitimitate pentru şefia celui mai important partid politic din România”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial