28 septembrie 2022
OMORÂT DE FLORII! O crimă îngrozitoare s-a petrecut la Bezdead! Un bătrân de 83 de ani, găsit într-o baltă de sânge! VIDEO

OMORÂT DE FLORII! O crimă îngrozitoare s-a petrecut la Bezdead! Un bătrân de 83 de ani, găsit într-o baltă de sânge! VIDEO

Un batran de 83 de ani a fost ucis, la Bezdead! Omul a fost gasit de o vecina, intr-o balta de sange, cu mai multe urme de lovituri in zona capului. Anchetatorii spun ca este vorba de jaf.

Casa este ravasita, iar din interior se pare ca lipsesc ceva bani si bunuri. Batranul era vaduv si locuia singur. Cel mai probabil crima a avut loc sambata noapte. Politistii si legistii au mers la fata locului.

“Am fost sesizati de Botea Florica, cumnata lui Bortea Constantin ca acesta se afla decedat la domiciliu si in urma primelor verificari am constatat existenta unor urme de fortare la usa de acces iar in interior cadavrul prezinta certe leziuni de violenta in zona capului. Se fac cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul victimei. La momentul acesta nu excludem nicio posibilitate, se iau in calcul toate ipotezele posibile”, a declarat pentru MariusBUGA.ro cms.sef Gheorghe Safta, seful Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial