20 aprilie 2024

Primăria Târgovişte, pregătiri să înfrunte iarna!

www.mariusbuga.ro_images_01.2014_zapada3„Discutăm la momentul de față de un parc de utilaje pentru deszăpezire foarte bun. La sfârșitul lunii octombrie, Direcția de Salubritate a fost licențiată în vederea activității de deszăpezire, este una din puținele structuri din județ care în momentul de față poate să efectueze această operațiune în condiții absolut legale.

La momentul actual planul de investiții este realizat 100%. Direcția de Salubritate din cadrul Primăriei Târgoviște deține în momentul de față toate utilajele necesare. Avem sărărițe, mijloace auto cu lamă, freze, avem 20 de freze numai pentru trotuare. De asemenea, suntem pregătiți să facem față și cerințelor care vizează deszăpezirea pe zona PIDU-urilor, dacă acestea vor fi predate anul acesta.

Avem 10 utilaje noi care au fost achiziționate în acest an și urmează să mai vină încă două utilaje, avem un buldoexcavator nou, trei sărărițe, utilaje pentru încărcarea zăpezii și altele. Cred că suntem pregătiți și cred că anul acesta nu vom avea probleme cu deszăpezirea, dar sigur că depinde și de cantitățile de zăpadă care vor cădea în Târgoviște.

La momentul acesta avem toate stocurile necesare pentru deszăpezire. Este vorba despre combustibil, sare, nisip și tot ceea ce este necesar pentru demararea acțiunii de deszăpezire atunci când va fi cazul.

Noi sperăm să fie cât mai târziu și cât mai puțin…”, a declarat Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial