30 aprilie 2024
Târgovişte – Un elev, de 17 ani, scăpat de jandarmi dintr-o bătaie crâncenă!

Târgovişte – Un elev, de 17 ani, scăpat de jandarmi dintr-o bătaie crâncenă!

batutt3Miercuri, 18 noiembrie a.c., jandarmii care se aflau în patrulare în zona a două licee de pe bulevadul Unirii din municipiul Târgoviște au fost sesizați de către un cetățean despre faptul că un tânăr este agresat de trei persoane în zona unei benzinării aflată la intersecția bulevardului Unirii cu șoseaua Găești.

Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată, unde au identificat pe cei patru scandalagii.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un elev, în vârstă de 17 ani, în timp ce se deplasa către școală, a fost lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele la nivelul capului de către alți 3 tineri, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Pentru a scăpa de agresori, elevul a folosit un spray iritant, după care a fugit spre unitatea școlară, unde l-a anunțat pe agentul de securitate despre cele întâmplate.

Totodată, asupra unuia dintre tinerii agresori a fost găsit un briceag pe care acesta l-ar fi folosit pentru intimidarea elevului de 17 ani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de loviri sau alte violențe”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial