2 mai 2024
Reacţia halucinantă a tinerei bănuită că şi-a ucis mama, ieri, la Târgovişte:”Nu mă luaţi direct, cum vreţi! Pot să-mi iau o carte, de Drept, să ştiu ce întrebare mai pun?”

Reacţia halucinantă a tinerei bănuită că şi-a ucis mama, ieri, la Târgovişte:”Nu mă luaţi direct, cum vreţi! Pot să-mi iau o carte, de Drept, să ştiu ce întrebare mai pun?”

Tânăra de 36 de ani, din Târgovişte, bănuită că şi-a ucis mama în bătaie, ieri, la Târgovişte, a avut o reacţie halucinantă în faţa poliţiştilor.

“Nu mă luaţi direct, cum vreţi dumneavoastră! Chiar dacă am fost…. se ştia cazul meu, aşa, urcată la procurori… Aşa… Pot să-mi iau şi eu o carte, de acolo, de Drept, ca să ştiu ce întrebare mai pun?”, a fost prima reacţie a individei, după ce poliţiştii de la Investigaţii Criminale au început să o audieze.

Vă reamintim, crima a ieşit la iveală, ieri dimineaţă, după ce chiar fiica victimei a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor din cauză că mama ei nu mai reacţiona.

Fratele victimei a declarat pentru targovistenews.ro că în momentul în care au ajuns cei de la ambulanţă la locul solicitării au găsit-o pe femeia de 67 de ani fără suflare, cu mai multe lovituri pe corp.

Echipajele de poliţie au venit imediat acolo şi au început audierile.

Victima era văduvă, după ce îi murise soţul în urmă cu aproape 4 ani. Locuia împreună cu fiica sa, la etajul al treilea al unui bloc de la periferia municipiului Târgovişte.

Apropiaţii povestesc că între cele două a izbucnit o ceartă aprigă, iar fiica şi-ar fi lovit mama cu atâta putere încât biata femeie nu a mai avut nicio şansă.

Trupul fără viaţă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa, iar după necreposie medicii legişti urmează să stabilească exact cum s-a produs decesul femeii. Fiica sa a fost dusă într-un centru de psihiatrie, iar o expertiză urmează să clarifice situaţia.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial