20 aprilie 2024
IMAGINI DE GROAZĂ pe calea ferată! Un marfar a deraiat, la I.L.Caragiale şi a sfărmat o maşină cu patru pasageri!

IMAGINI DE GROAZĂ pe calea ferată! Un marfar a deraiat, la I.L.Caragiale şi a sfărmat o maşină cu patru pasageri!

Grav accident feroviar la intrare in comuna I.L.Caragiale! Un tren marfar a deraiat si s-a prabusit peste o masina dupa ce a izbit-o in plin si a tarata-o aproape un kilometru si jumatate pe calea ferata.

In autoturism se aflau trei femei si un barbat, o familie ce se intorcea de la o biserica. Acestia au ramas captivi sub mormanul de fiare si pamant, iar in cele din urma doua dintre pasagere si-au pierdut viata.

De vina pentru nenorocire ar fi o defectiune tehnica la locomotiva. Din primele investigatii se pare ca acesteia ii cedasera franele, iar mecanicul n-a mai apucat sa faca manevrele pentru a inalatura pericolul.

“Trenul a plecat fara comanda mecanicului, n-a mai putut sa-l opreasca intrucat frana de mana nu poate sa opreasca toata incarcatura de carbune. A fost in imposibilitate sa-l opreasca.

Avea obligatia sa-l opreasca, sa puna singur barierele dupa care sa travereseze acest drum national, n-a mai putut sa faca acest lucru”, a declarat pentru MariusBUGA.ro cms.sef Ion Niculae, seful Politiei Rutiere Dambovita.

Autoritatile au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca exact din ce cauza s-a produs accidentul feroviar

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial