19 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! La asta chiar NU TE AŞTEPTAI! Bătrâni SNOPIŢI ÎN BĂTAIE  de vecinii lor!

EXCLUSIVITATE! La asta chiar NU TE AŞTEPTAI! Bătrâni SNOPIŢI ÎN BĂTAIE de vecinii lor!

Noapte de cosmar pentru doi batrani din Dambovita! Chiar in timp ce dormeau, sarmanii oameni s-au trezit peste ei cu doi tineri ce s-au napustit in dormitorul lor.

Femeia, in varsta de 80 de ani, a fost prima care a fost snopita in bataie de indivizi, iar apoi si sotul ei, de 86 de ani, a primit mai multe lovituri.

Agresorii s-au speriat si au fugit cand au auzit ca tipetele de ajutor ale celor doi soti au alarmat vecinii de vizavi.

Victimele au ramas socate cand au aflat cateva ore mai tarziu ca atacatorii erau doi tineri din sat, unul dintre ei, de 17 ani, locuind chiar la cativa metri de casa lor…

“Cum a deschis usa, poc! A pocnit-o in fata! Cine, nu stie… Atunci m-am dat si eu jos din pat, am aprins becul, ala a dat cu palma peste bec, s-a ars becul si a inceput sa ma loveasca pe mine.

Va cereau bani, ce au spus? N-a cerut nimic, n-a vorbit nimic, era camuflat, ce avea pe fata nu stiu…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Gheorghe Stefan, victima.

Tipetele celor doi soti i-au trezit din somn pe vecinii de peste drum. Acestia i-au vazut pe cei doi atacatori cand sareau gardul de la batrani si au strigat dupa ei.

Agresorii au apucat insa sa piara in noapte. Au mers imediat la batrani si i-au gasit intr-o balta de sange.

“De pe gard au sarit doi insi. Afara il gasesc pe nenea, la poarta. Cum era? Plin de sange pe ochi, tremura si plangea. Lenuto, ne-a omorat in casa! Lelita Ioana e omorata in casa!”, povestea Elena Vlad.

Rudele celor doi atacatori sunt uimte de fapta acestora. Nu-i credeau capabili sa recurga la asemenea violente, mai cu seama ca unul are doar 17 ani, iar celalalt e cu un an mai mare.

Suspectii au fost gasiti de politisti, dusi la audieri, iar de aici in fata procurorilor. Pentru violare de domiciliu, dar si pentru bataia pe care le-au dat-o celor doi batrani ei risca inchisoarea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial