1 mai 2024
EXCLUSIV! Grozăvie într-un sat din Dâmboviţa! Un individ şi-a lăsat fiica, de 14 ani, ÎNSĂRCINATĂ! Mama copilei e în stare de ŞOC!

EXCLUSIV! Grozăvie într-un sat din Dâmboviţa! Un individ şi-a lăsat fiica, de 14 ani, ÎNSĂRCINATĂ! Mama copilei e în stare de ŞOC!

Caz socant in judetul Dambovita! O femeie ce s-a intors din strainatate a avut parte de un adevarat cosmar.

Fiica ei, de 14 ani, era insarcinata in sapte luni.

Femeia povesteste ca a simtit ca-i cade cerul in cap mai ales cand a aflat cine este ce-l care a abuzat-o pe fiica ei – chiar cel care i-a dat viata!

Mama adolescentei spune ca nu-si mai revine din soc si a cerut de urgenta ajutorul autoritatilor.

Monstrul cu chip de om a recunoscut in fata politistilor ca a intretinut relatii sexuale cu fiica lui, dar spune ca aceasta a acceptat si ca nu ar fi fortat-o.

Minora a fost internata de urgenta intr-un centru pentru copii abuzati.

Politistii au declansat cercetarile in acest caz.

“Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Vulcana Pandele s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca minora S.O., de 14 ani, din localitate, este insărcinată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii iunie 2012, tatăl acesteia, numitul S.I., de 39 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, în vârstă de 14 ani.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest, dosarul fiind analizat cu procurorul de caz care va dispune măsuri legale”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Politia Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial