24 iulie 2024
BAIE DE SÂNGE în Piaţa 1 mai din Târgovişte! O femeie a fost tăiată pe faţă şi pe mâini după ce n-a mai reuşit să dea bani cămătarilor!

BAIE DE SÂNGE în Piaţa 1 mai din Târgovişte! O femeie a fost tăiată pe faţă şi pe mâini după ce n-a mai reuşit să dea bani cămătarilor!

Scandal sangeros, seara trecuta, in Piata 1 mai din Targoviste! O femeie de 34 de ani, care vindea la o taraba, spune ca a fost taiata cu cutitul pe fata si pe corp de un tanar de 28 de ani, de la care sotul ei imprumutase 5000 de euro cu camata. Victima spune ca desi barbatul ei si-ar fi platit dobanda la suma imprumutata, camatarul i-ar fi cerut si mai multi bani. Cum nu i-au dat, acesta i-ar fi amenintat mai intai la telefon, iar apoi ar fi trecut la fapte. Familia victimei are o mica afacere in piata 1 mai din Targoviste, unde vinde legume si fructe. Cei doi soti povestesc ca au luat cu camata 5000 de euro in octombrie, anul trecut, cu o dobanda de 25 la suta. Intre timp insa cel care i-ar fi imprumutat le-ar fi cerut de trei ori mai mult. Pentru ca n-au reusit sa achite suma camatarul s-ar fi razbunat cumplit. “A venit cu cutitul gramada pe mine, m-a taiat pe fata, pe mana, pe urma am cazut jos, a tabarat pe mine cu cutitul. Nu spunea nimic, decat dadea cu cutitul. Ne-a amenintat si pe mine si pe sotul, ieri la ora 5 ne-a batut baiatul”, a declarat pentru mariusbuga.ro Tincuta Degeratu, victima atacului. Sotia suspectului baga insa mana in foc ca barbatul ei este nevinovat de acuzatiile ce i se aduc. Ar fi fost plecat de acasa numai pentru cateva minute, iar apoi ar fi stat numai in casa.Tanarul suspectat s-a prezentat la sediul Politiei Targoviste impreuna cu avocatul. El spune ca este nevinovat. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele lui pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente si port ilegal de arma alba. A fost audiat de oamenii legii intreaga noapte si retinut pentru 24 de ore.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial