4 mai 2024

Hacker căutat în Suedia, prins de poliţiştii din Găeşti!

vdra1Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza localităţii Găeşti, un bărbat, de 34 de ani,  din Bucureşti, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Suedia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de fraude informatice.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dâmboviţa.

Acţiunea poliţiştilor de la Voineşti

Poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului de mărfuri.

De asemenea, acţiunea a vizat şi verificarea respectării normelor legale în ceea ce priveşte starea tehnică a autovehiculelor.

În cele patru ore de acţiune, au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

Din totalul amenzilor, 28 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Totodată, au fost confiscate bunuri transportate ilegal, a căror valoare se ridică la circa 350 de lei.

Exemplu:

Doi bărbaţi au fost depistaţi în timp ce transportau pomi fructiferi pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar bunurile transportate ilegal au fost ridicate în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial