9 mai 2024

IPJ Dâmboviţa – Sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril, în siguranţă!

hotpa4În ziua de 08 noiembrie a.c., în contextul manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea „Sfinţilor Mihail şi Gavril”, poliţiştii dâmboviţeni vor fi prezenţi la datorie, aproape de cetăţeni, acţionând pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, îndeosebi în zona lăcaşurilor de cult.

Efectivele de poliţie vor întreprinde măsuri specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, dar şi pentru anticiparea eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social în zona locurilor aglomerate, unde se desfăşoară manifestări cultural – artistice în aer liber (târgul anual din localitatea Voineşti), cu participarea unui public numeros.

De altfel, prin prezenţa stradală  a poliţiştilor se urmăreşte descurajarea săvârşirii de infracţiuni şi implicit fluidizarea serviciului de urgenţă prin reducerea numărului de apeluri la 112.

În misiunile întreprinse, se va beneficia şi de sprijinul efectivelor de jandarmi.

Un accent deosebit se va pune şi pe asigurarea unei prezenţe active a poliţiştilor rutieri la orele de vârf, pe principalele artere din zonele turistice sau pe traseele de acces către aceste zone, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, dar şi pentru fluidizarea traficului.

Poliţia dâmboviţeană recomandă cetăţenilor să manifeste un comportament civilizat, responsabil  pentru a preîntâmpina evenimentele negative.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial