28 aprilie 2024
Urmările percheziţiilor din Târgovişte, Aninoasa şi Răzvad! Ţigări confiscate, 8 persoane audiate!

Urmările percheziţiilor din Târgovişte, Aninoasa şi Răzvad! Ţigări confiscate, 8 persoane audiate!

ti1PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE PRODUCERE ILEGALĂ DE ŢIGARETE

        

Aproape 2.400 de ţigarete, 65.500 de tuburi pentru ţigarete, 3,5 kilograme de tutun, 800 de grame de foi de tutun şi 29 de dispozitive folosite pentru confecţionarea ţigărilor au fost ridicate de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma celor 10 percheziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă.

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 10 percheziţii pe raza localităţilor Târgovişte, Răzvad şi Aninoasa, la 8 persoane bănuite de producerea şi comercializarea ilegală de ţigarete.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada februarie-aprilie a.c., persoanele bănuite ar fi fabricat ţigarete în afara antrepozitului fiscal, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat prin intermediul a două societăţi comerciale şi a mai multor persoane fizice.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat de la locuinţele persoanelor bănuite 2.387 de ţigarete, 65.517 tuburi pentru ţigarete, 3,5 kilograme de tutun tocat şi mărunţit, 800 de grame de foi de tutun şi 29 de dispozitive destinate fabricării ţigaretelor, dintre care 4 aparate electrice.

După efectuarea percheziţiilor, 8 persoane au fost conduse la  sediul I.P.J. Dâmboviţa, pentru audieri.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al DIPI.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial