10 mai 2024

Gura Ocniței – Femeie căutată de polițiști pentru TRAFIC DE DROGURI!

www.mariusbuga.ro_images_gratiiDouă persoane care se sustrageau de la executarea unor pedepse privative de libertate, depistate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat o femeie, de 32 de ani, din Gura Ocniţei, pe numele căreia Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Aceasta a fost condamnată la executarea a 4 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de „trafic de droguri”.

De asemenea, un tânăr, de 20 de ani, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 4 ani pentru comiterea infracţiunii de „trafic de minori”, a fost depistat de poliţiştii găeşteni pe raza localităţii Mogoşani.

Cele două persoane au fost încarcerate în cadrul Penitenciarelor Târgşor, respectiv Mărgineni.

 

politie-scandal-barDepistat la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 19 ani, din Cojasca, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Băleni, deşi nu poseda permis de conducere.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de către proprietar, un alt tânăr, de 20 de ani, deşi acesta cunoştea faptul că cel în cauză nu are dreptul de a conduce autovehicule.

 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, respectiv „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu are acest drept

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial