2 mai 2024
Elevii dâmboviţeni, sub lupa oamenilor legii!

Elevii dâmboviţeni, sub lupa oamenilor legii!

A sunat din nou clopoţelul în şcoli! Poliţia dâmboviţeană urează tuturor elevilor şi cadrelor didactice succes în activitatea întreprinsă!

În vederea îmbunătăţirii climatului de siguranţă în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, cadre ale poliţiei dâmboviţene s-au deplasat la festivităţile ocazionate de deschiderea noului an şcolar, în toate unităţile de învăţământ, pentru a le adresa elevilor şi cadrelor didactice bun venit şi pentru a le face căteva recomandări.

Astfel, fiecare unitate de învăţământ aflată în responsabilitate va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei, patrulele de poliţie fiind prezente permanent în zona şcolilor. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, la fiecare şcoală vor fi afişate datele de contact ale poliţistului de proximitate sau a poliţistului de ordine publică astfel încât, în cazul oricărui eveniment, acesta să fie cunoscut de elevi şi contactat în cel mai scurt timp.

Lucrătorii Poliţiei Rutiere vor fi prezenţi, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor. De asemenea, poliţiştii de siguranţă publică vor avea o prezenţă activă în teren, asigurându-se astfel supravegherea în permanenţă a traseelor de deplasare a elevilor şi evitarea pe cât posibil a apariţiei evenimentelor negative.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial